Eindeloos verbeteren zou een manier van leven moeten zijn. Die manier van leven aanleren gaat niet vanzelf, daar moet je wel wat voor doen! Wij volgen altijd de volgende logische weg:

1. Maak kennis met de Eindeloos-Verbeter-Principes

Eindeloos Verbeteren is eigenlijk heel makkelijk te leren. Het maakt gebruik van gezond-verstand technieken, dus die heb je over het algemeen al aan boord. Het enige wat nog nodig is, is je gezond verstand op het juiste moment op de juiste plek de juiste dingen te laten doen.

Allemaal makkelijker gezegd dan gedaan! Daarom hebben we een workshop ontwikkeld waarin je razendsnel leert én ervaart dat je de werkelijkheid ook anders kunt zien dan je altijd al deed. En daarmee openen zich nieuwe mogelijkheden om significante verbeteringen aan te brengen in je huidige resultaat! De inzichten die je opdoet, kun je direct de volgende dag al gebruiken.

Kennismaken is bijna kosteloos: de daadwerkelijke onkosten die we maken brengen we in rekening (ruimte, eten, drinken, boeken) en meer ook niet!

2. Leer Eindeloos-Verbeter-Principes te implementeren en toe te passen

De praktijk leert, dat het kennen van de Eindeloos-Verbeter-Principes wel leidt tot een verbetering bij jezelf, maar nog niet direct binnen teams, afdelingen of organisaties. Je hebt behoorlijk wat draagvlak nodig de principes hun werk te laten doen bij de wat grotere verbetertrajecten. In onze 4 daagse opleiding Professioneel Verbeteren met Draavlak leren we je juist dat: hoe kom je vanuit anders kijken naar de werkelijkheid tot draagvlak voor een significante verbetering van het resultaat. Inclusief een plan van aanpak om die verbetering daadwerkelijk te realiseren. Want daar gaat het ons om: nieuwe dingen leren moet leiden tot betere resultaten, dat is onze missie! De opleiding heeft geen vaste prijs: je bepaalt zelf wat de waarde ervan is in jouw situatie.

3. Laat jezelf ondersteunen bij analyse en implementatie

Wij hebben nogal wat ervaring met het toepassen van de Eindeloos-Verbeter-Principes. En daar kun je vanzelfsprekend gebruik van maken. Wij ondersteunen je graag met woord én daad bij het analyseren van je huidige situatie en het ontwikkelen van een pasklare oplossing voor de door jou gewenste verbetering. We volgen de stappen die we in de workshop en de training doceren, maar dan met jouw situatie als uitgangspunt. We helpen je in feite om de principes zelf toe te passen, door de juiste vragen te stellen en hier en daar bij te sturen als het gaat om het anders kijken naar de werkelijkheid: we stellen voortdurend je aannames ter discussie (klopt het wat je leest, hoort of ziet?) en leiden je op die manier naar de juiste oplossing en een logisch plan van aanpak. Onze inzet is niet vrijblijvend: we vragen commitment van de klant, daarmee krijg je commitment van ons voor het realiseren van de verbetering.

Workshop eindeloos verbeteren
Training Professioneel Verbeteren
Meer informatie